Μηλόπιτα με σφολιάτα & χαλβά

    Υλικά

    300γρ. σφολιάτα

    3 τεμ. μήλα

    250 γρ. χαλβάς εμπορίου

    κανέλα

    1 κουτ. σούπας  καστανή ζάχαρη

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε σε χοντρό ρεντέ
    2. Ανοίγουμε την σφολιάτα και την βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα στο κάτω μέρος
    3. Απλώνουμε το μήλο επάνω στην σφολιάτα ρίχνουμε και όσο κανέλλα θέλουμε και τρίβουμε από πάνω τον χαλβά
    4. Τυλίγουμε την σφολιάτα σαν ρολό και το χαράζουμε από πάνω λίγο
    5. Πασπαλίζουμε την ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά στους 180 βαθμούς

    Καλή επιτυχία 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική